Daniel Boanjiu

Daniel Boanjiu  lucrează în domeniul de automatizare a proceselor de producție de peste 15 ani, iar în industria auto ID din anul 2002.

Daniel Boanjiu  a fost în prima linie a creării  SMART ID DYNAMICS, ca integrator de sistem a companiei cu o orientare fixă pe automatizarea proceselor de producție specializată în a ajuta companiile ce consolidează afacerea lor printr-un singur acces și control asupra informațiilor.

Executorul cu experiență, atît la nivel strategic cît și la nivel operațional,cu un palmares deosebit în arsenal, implementare, gestionare și optimizarea afacerii, managementul schimbărilor și a cifrei de afaceri proceselor tehnologice.

Experiența vastă  în cadrul operațiunilor: dezvoltarea și îmbunătățirea afacerii, logisticii și achizițiilor publice, managementul producției, vînzărilor și îmbunătățirea eco-funcțională a afacerii și deservirea clienților.

O experiență puternică de management strategic în dezvoltarea direcțiilor strategice.

Specializarea: Business Development, Auto ID Tehnology, ID Auto Solutions, Solutii RFID, contoare manuale si automate, Business Performance Management, Business Process Reengineering, transformarea afacerii, managementul schimbărilor, îmbunătățirea continuă, deservirea clienților, optimizarea activității de producție, АХО, dezvoltarea organizațională, creșterea eficienței, achiziții publice, gestionarea serviciilor.

Partajeaza