Sistemele de conexiune la producere

Creșteți siguranța și productivitatea, coordonînd interacțiunea dintre angajați și echipamentele pe care le folosesc. Gândiți-vă la automatizarea procesului de producere. Oferiți angajaților posibilitatea unei conexiuni clare și de încredere unul cu altul chiar în  medii zgomotoase, cu ajutorul unui dispozitiv, care este cel mai potrivit pentru rezolvarea sarcinilor lor. Trimiteți informații în timp real prin aplicații în diferite dispozitive și rețele.

Să luăm in considerație situația atunci când dumneavoastră încercați să mențineți ă o eficiență maximă a fluxului de lucru și productivitatea maximă a anagajaților, fără a compromite siguranța acestora.

Până în prezent, este probabil că dumneavoastră veți angaja mai puține persoane, decât înainte, și fiecare din ei lucrează pe teritoriul mare a fabricii. Apariția nefuncționării  muncii este una dintre cele mai serioase probleme care afectează performanța întreprinderii industriale. Nu este suficient doar să cunoașteți că la fabrică este oprită linia sau mașina are defect. Cu cît mai repde veți fi capabil  a determina cauza eșecului și localizarea echipamentelor defectate, cu atât mai repede tehnicienii vor începe să lucreze și să rezolve problemele. Cu toate acestea, în condițiile de muncă zgomotoase și haotice, mesajele transmise prin difuzoare de tavan, este mai greu de auzit. Acest factor, și folosirea diferitelor instrumente de către personal complică mobilizarea resurselor.

Soluții pentru comunicații în fabricație permit transmiterea  informațiilor necesare, de a coordona activitatea comună a angajaților  folosind diverse dispozitive mobile și rețele. Aceste soluții avansate permit utilizarea de alarme și notificarea de către PLC cu ajutorul dispozitivelor radio  și aplicațiile de transmitere a datelor. Astfel, se asigură relația directă și inversă între lucrători și echipament.

Dispozitivele radio MOTOTRBO, întreține comunicații voce, eficiente chiar si in medii zgomotoase, precum și transmiterea datelor video în timp real, permițându-vă creșterea nivelului  de siguranță și productivitate. În plus, dispozitivele radio și calculatoarele mobile permit angajaților să facă schimb de informații, să ia decizii, să reacționeze la schimbările priorităților, și să execute acces la aplicații care măresc productivitatea, cum ar fi o aplicație de gestiune a activității, conexiune Push-to-Talk, căutarea produselor, etc.

Ca rezultat, veți obține:

  • reducere semnificativă a nefuncționării muncii
  • Nivel înal al securității
  • Mobilizare rapidă și creșterea productivității lucrătorilor
  • Angajații sunt instruiți, chiar și în medii zgomotoase
  • Lucrătorii pot primi notificări și alerte de la colegi sau echipamentului folosit cu ajutorul oricărui dispozitiv mobil sau orice rețea.
  • Dispozitivele compatibile permit a stabili mai ușor o conexiune pentru primirea voce, date și video

A-ți putea fi interesat de tehnologiile vocale de sortare, infrastructura wireless.

Partajeaza