Conducerea autovehiculelor și livrarea cu Motorola solutions

Disponibilitatea produselor și materialelor necesare la momentul potrivit și locul potrivit îmbunătățește nivelul de servicii în cadrul organizației și în afara ei. Optimizarea parcului de autovehicule și munca șoferilor, care deservesc lanțul de aprovizionare și utilizatorii finali, ve-ți fi capabil să răspunde-ți eficient nevoilor actuale, inclusiv creșterea costurilor de combustibil, respectarea reglementărilor și creșterea așteptărilor clienților cu privire la nivelul de serviciu.

Situația

Munca fabricii sau a depozitului nu se termină pe platforma de încărcare. Indiferent dacă utilizați  propriul parc de vehicule pentru distribuția de bunuri sau colaborați cu o rețea de transport, clienților dumneavoastră le pasă de starea comenzii  în toate etapele, începând cu data de plasare și până la momentul livrării. Creșterea maximală a eficacității Creșterea maximă în utilizarea camioanelor și productivitatea muncii șoferilor pentru planificarea eficientă a rutelor necesită o monitorizare a autovehiculelor și capacitatea auto parcului, precum și un sistem sigur de comunicare cu conducătorul auto pe tot parcursul zilei.

Soluție

Deciziile noastre pentru conducerea autovehiculelor și livrării vă permit să face-ți legătura cu conducătorul în orice moment  și în orice loc, să pune-ți în aplicare suportul tehnic proactiv a auto parcului și să urmări-ți performanța șoferilor și a autovehiculelor.Clienții dumneavoastră ar putea să organizeze mai bine primirea comenzii datorită posibilităților complexe de livrare (obținerea informațiilor cu privire la compoziția mărfurilor și istoria deplasării).

Șoferii vor putea cu ușurință să scaneze detalii, pachete, podoane și chiar containere întregi la fiecare etapă de transport pentru a efectua înregistrări dinamice cu privire la livrări. În plus, ei vor putea citi semnele și vor putea face fotografii de inalta calitate pentru a confirma lucru efectuat. Tehnologiile Motorola pentru conducerea autovehiculelor și confirmarea livrării permite clienților dumneavoastră să primeascp mai repede  comanda sa, creșterea transparenței în procesul de transportare și, în cele din urmă, asigură loialitatea și încrederea clienților dumneavoastră.

Rezultate

  • Creșterea productivității și eficacității muncii șoferilor
  • Îmbunătățirea calității deservirii cu ajutorul soluțiilor mobile pentru șoferi
  • Monitorizarea localizării autovehiculului și comportamentul șoferului pentru creșterea nivelului de securitate si de control
  • Respectarea cerințelor reglementate și conducerea personalului datorită exactității rapoartelor și urmăririlor
  • Organizație simplă de reparație și întreținere a auto parcului datorită proceselor automatizate și ducerea evidenței
Partajeaza