Terminale de colectare a datelor Motorola (Symbol)

Terminalele de colectare a datelor Motorola (Terminale de colectare a datelor Symbol) — sunt computere mobile protejate , înzestrate cu un scaner cu laser a codului de bară și destinate pentru colectarea,prelucrarea și transmiterea datelor  TCD Motorola (TCD Symbol) destinate pentru întreținerea eficienței maxime a lucrătorilor mobili, se integrează ușor în cele mai complicate procese de afaceri a diferitor companii,care acoperă un spectu larg a sarcinilor de control, contabilitate și gestiune.

Introducerea informației este făcută cu ajutorul laserului codului de bară, care citește informația despre produs, sau manual (cu ajutorul butoanelor și stylusului). După introducere informația poate fi păstrată pe TCD, sau transmisă pe computer cu scopul viitoarelor prelucrări, analize sau  păstrări.Informația poate fi translată prin  BlueTooth, Wi-Fi conexiune sau prin USB.  Seria TCD Motorola suportă voce și radio. Dezvoltarea posibilităților în colectare și transmitere a datelor sunt completate cu tipuri ergonomice factori – forme,design modern și ușurința utilizării.

Terminalele de colectare a datelor Motorola, îndeosebi terminalele de tip industrial, satisface cerințele înalte la pătrunderea umidității și a prafului, ceea ce le face potrivite în utilizarea celor mai dificile condiții de exploatare. În special, terminalul de colectare a datelor Motorola MC9090 corespunde gradului de protecțiea stratului IP64  (Ingress Protection Rating-ul), care oferă protecție completă împotriva prafului și impermeabilității la căderea  în orice direcție de pulverizare.Dispozitivul este rezistent la diferite căderi(pînă la 2000 de ori) pe podeaua de beton de la înălțimea de 1 metru. Rezistența la lovituri , este un grad înalt de protecție a stratului, ca și posibilitatea de a lucra la temperaturi joase, minimizează costurile reparațiilor și întreținerii a TSD Symbol, menținând investițiile întreprinderii.

Un loc aparte dintre terminalele de colectare a datelor Motorola îl ocupă seria computerilor cu modulul RFID inclus. Cel mai popular dispozitiv de acest tip este modelul Motorola MC9090 G RFID. Terminalul conține standartul EPC Gen 2 și DRM,  are antenă inclusă și rezistă la cele mai riguroase încercări în sfera securității. Un alt model devine din ce în mai bine cunoscut RFID  terminalul Symbol MC3090 Z RFID, special conceput pentru a fi utilizat în mediile de afaceri, cum ar fi birouri, magazine, instituții medicale. Gama de RFID TSD Motorola sunt actualizate mereu: Motorola a anunțat recent despre apariția unui nou terminal RFID HF RFID MC75A, care extinde o serie de dispozitive MC70 și MC75A. Computerul se diferențiază cu o funcționalitate înaltă în clasa sa și este destinat pentru utilizarea în întreprinderi, care necesită lărgirea posibilităților conectării ți mobilității pentru realizarea securității operațiunilor de plată.

Terminalele de colectare a datelor Symbol pot efectiv să fie utilizate în cadrul celor mai diferite aplicații de afaceri – la depozite, în magazine, la locurile încărcării,în birouri,în spitale, laboratorii și multe altele.  Se dezvoltă domeniul aplicării RFID terminalelor, utilizate pentru contabilitatea mijloacelor fixe a întreprindrii, pentru controlul autenticității și corectitudinii exploatării producției industriale , pentru operațiunile de control și a contabilității în cadrul instituțiilor de protecție a sănătății și a altor operațiuni.

Partajeaza