Zebra TLP 2824 – o imprimantă de mare viteză cu un design unic

Imprimantă de masă de la Zebra Technologies TLP 2824- un dispozitiv unic cu un design unic și tipărire de mare viteză.

Potrivit experților, dispozitivul este ideal pentru imprimarea biletelor și etichetelor. Dispozitivul dispune de o gamă largă de funcții și dimensiuni incredibil de compacte. Conform estimărilor experților, Zebra TLP 2824 este unic – este cea mai ingusta imprimanta din toate care sunt prezentate pe piata. In plus, viteza de imprimare a unui aparat compact atinge 89 mm / sec, care este una dintre cele mai mari rate între imprimante de masă.

Lucrul cu imprimanta a fost optimizat cât mai mult posibil. Înlocuirea unității capului de imprimare nu are nevoie de manipulare complexă, precum și utilizatorului nu trebuie să deșurubeze careva piese. Acest lucru se realizează datorită faptului că capul de imprimare este bine montată în partea superioară a dispozitivului, care la deschidere este ușor de înlocuit.

Designul  Zebra TLP 2824 este adus pînă la cele mai mici detalii. De exemplu, un senzor optic care detectează începutul etichetei, nu esteamplasat  la mijloc, dar pe partea dreaptă ce permite imprimarea de etichete produse în 2 rânduri, fără a provoca careva incomodități. Apropo, cele mai multe imprimante de masă nu au un astfel de senzor ce elimina automat posibilitatea de acest tip de imprimare.

Zebra TLP 2824 – o imprimantă de mare viteză, cu un design unic, și experții subliniază de asemenea că, în ciuda dimensiunii mici Zebra TLP 2824 este capabil de a primi o rolă de etichete, diametrul exterior constituie 127 mm. 56 mm este lățimea de imprimare. Imprimnata de masă este  echipat cu interfețe de așa tip ca Centronics paralel și RS422. În plus, este disponibilă interfața, prin care este posibil să se facă conexiunea imprimantei la casă .

În concluzie, aș dori să menționez existența unor astfel de dispozitive suplimentare, cum ar fi o tastatură externă, separator sensor de etichete, placa de rețea ZеbrаNеt PrintSеrvеr II.

Partajeaza