Monitor modern industrial Advantech ecran sensor ITM-5115

Compania Advantech este unul dintre cei mai importanți producători de platforme incorporabile și  soluții integrate. Compania dată a primit un premiu “Taiwan Excellence 2012 Award” pentru monitor industrial cu sensor. Concursul a fost creat cu scopul de a determina produsul lider a industriei.În concurs au participat 1145 produse de la 426 de companii, dar doar 441 de produse au ieșit în finala concursului.Monitorul industrial cu ecranul sensor  ITM-5115 a cîștigat premiul “Tawian Exellence 2012 Award” pentru constucția sa extensibilă inovatoare.

Monitorul modelului ITM-5115 include  un număr de versiuni cu domeniu de temperatură extins -20-60 ° C. Monitorul este înzestrat cu o ilumnație LED   înalt efectivă a ecranului. LED Iluminația are un consum redus de energie și luminozitate ridicată. Datorită iluminației sunt oferite  imagini clare cu o gamă largă de luminozitat care poate fi relată, în timp ce consumul de energie este redus cu 20-30%.

Monitorul creat, modelul  ITM-5115 este proiectat special pentru condiții industriale.

Monitorul industrial ITM-5115  are o performanță sigură și elegantă.De asemenea monitorul are un cadru lateral special. Datorită cadrului lateral ,care este destinată pentru, a ascunde cablurile conectate, are posibilitatea să dea un aspect estetic și curat, și cel mai important de siguranță.Ecranul sensor cu o imagine clară este ușor de curățat, de orice poluare(umiditate sau praf IP54). Dacă doriți, monitorul poate fi montat pe perete cu ajutorul unui suport special VESA.

Monitorul industrial  Advantech ITM-5115 cu ecran sensor.

Monitoarele industriale XGA care au 15-inch cu ecran plat sensor rezistiv.

  • Monitoar industrial XGA care are 15-inch cu iluminație LED, face posibilă economisirea a  20-30% din energie;
  • Interfață combinată RS-232 и USB pentru conectarea ecanului sensor;
  • Montarea pe panou, pe perete sau orice suprafață plată cu un support special VESA;
  • Interfață video VGA sau DVI;
  • Carcasă elegantă cu protecție IP54 pe panoul frontal;
  • Conectori periferici și structura ramei;
  • Ecranul sensor este ușor de curățat.
  • O gamă largă a temperaturii de funcționare de la -20 ° C până la + 60 ° C;

Este posibilă instalarea computerului industrial de seria ARK-1500 pe partea din spate a monitorului.

Partajeaza