Imprimante codurilor de bare Zebra ZT410/ZT420

Imprimantele de încredere Zebra ZT400 asigura punerea în aplicare eficientă a celor mai importante obiective de afaceri, dezvoltate pentru diferite tipuri  de aplicații care le vor oferi funcționarea fără probleme în cursul la mai mulți ani.

Imprimantele Zebra ZT400 sunt implimentate pe baza platformei de încredere Z Series, oferind o viteză mare și calitate a imprimării și o gamă largă de opțiuni de conectivitate. Ușor de utilizat imprimantele ZT400 cu afișaj LCD oferă o interfață grafică ușor de utilizat cu pictograme, de asemenea o simplă  încărcare a materialelor de consum. În complectul standard, sunt instalate interfețele set USB, RS-232, Ethernet, și Bluetooth. Versiunea RFID a imprimantului deschide oportunități mari pentru  înregistrare, control și urmărire a mărfurilor.

Zebra ZT400 disponibil în două versiuni lățime de 104mm și 168mm. Proiectarea imprimantei include un cadru metalic și o ușă dublă, cu ajutorul căreia imprimanta poate fi plasat în spații înguste.

Imprimantele  ZT400 se bazează pe Zebra Link-OS, o combinație a sistemului de operare inovatoare, a complectului de dezvoltare a platformei și a software-ului. Ca urmare, imprimantele din seria ZT400 asigura integrarea ușoară, de conducere și întreținere din orice colț al lumei.

Domeniile de aplicare:

 • Producere

Raportul lucrărilor efectuate, numere de identificare si de serie a produselor, etichete pentru ambalaj, etichete pentru primire/sortare a produselor.

 • Transport și Logistică

etichete pentru împachetarea comenzilor, expediere/primirea produselor, cross-docking, marcajul de conformitate

 • Comercializarea cu amănuntul

centre de distribuție, de prelucrare a mărfurilor în interiorul magazinului

 • Serviciul medical

etichete în laboratoare, etichete pentru pungi de sânge,înregistrarea resurselor, etichete farmaceutice.

Oportunitățile largi ale imprimantei Zebra ZT400 și arhitectura deschisa asigura flexibilitatea necesară pentru a sprijini cerințele de business ce cresc și se schimbă în continuu.

Flexibilitate

 • Gamă largă de bunuri și metode de livrare
 • Opțiunile definite de utilizator permit să se adapteze la sarcina curentă.
 • În setul de configurare sunt instalte RS-232, USB, Ethernet și Bluetooth precum și doi conectori pentru alte interfețe oferind cea mai largă gamă de opțiuni de conectivitate
 • Abilitatea de a instala RFID
 • Diferite versiuni ale calității de imprimare și capacitatea de a instala etichete de format mic

Integrare

 • USB-host- vă permite să configurați cu ușurință imprimanta transmitind configurația de pe unitatea flash
 • Datorită aplicației Virtual Devices imprimantele bazate pe suport Link-OS, suportă nu doar ZPL și EPL, dar și alte limbi de control cunoscute în industrie, inclusiv a producători concurenți.

Exploatare

 • Codurile QR care apar pe ecran vă permit să deschideți rapid secțiunea suport, destinat eroarei care a avut loc.
 • Imprimantele Link-OS functia Tiparire Touch oferă posibilitatea de a deschide pagini web folosind NFC-conexiune. Ca rezultat, utilizatorii primesc acces la o bază de cunoștințe Zebra, unde sunt prezentate video demonstrativ și secțiunea de suport tehnic.
 • Iluminarea locurilor de amplasare a hîrtiei și a panglicei ne permite de a folosi imprimanta chiar și în condiții de lumină slabă.

Conducere

 • Mediul Zebra Link-OS oferă funcții avansate și permite monitorizarea, gestionarea și menținerea imprimantei, aflîndu-te
 • Funcția Cloud Connect oferă o interacțiune directă și sigură a imprimantelor Link-OS cu mediu cloud pentru imprimare și conducerea lucrului imprimantelor
 • Funcția Profile Manager vă permite să gestionați unul sau un grup de imprimante sau toate imprimantele pe baza de Link-OS printr-o conexiune de rețea din orice colț al lumii.

SPECIFICAȚII TEHNICE

Metoda de imprimare Transfer termic și direct termic
Calitatea imprimării 203, 300 și 600 (doar la ZT410) dpi
Viteza imprimării 356 mm/s (ZT410) / 305 mm/s (ZT420)
Lățimea maximă de imprimare 104 mm (ZT410) / 168 mm (ZT420)
Lungimea maximă de imprimare 3988 mm
Lățimea etichetei 25.4 — 114 mm (ZT410)

25.4 — 178 mm (ZT420)

Diametrul rolei etichetelor 203 mm
Diametrul mansonului rolei, mm 76 mm
Grosimea materialelor, mm 0.058 mm — 0.25 mm
Tipul materialelor consumabile solide, cu decupaje (etichete), pliate ca un acordeon, bandă textilă
Interfețe USB 2.0 High Speed, RS-232, 10/100 Ethernet, Bluetooth 2.1, USB Host
Fonturi interioare 16 formate extinse ZPL II și două fonturi  scalabile ZPL
Coduri de bare de imprimare 1D: Code 11, Code 39, Code 93, Code 128 cu subclasa A/B/C и UCC Case Codes, ISBT-128, UPC-A, UPC-E, EAN-8, EAN-13, UPC и EAN 2- sau  5-cifre extinsii, Plessey, Postnet, Standard 2-of-5, Industrial 2-of-5, Interleaved 2-of-5, Logmars, MSI, Codabar, Planet Code

2D:  Codablock, PDF417, Code 49, DataMatrix, MaxiCode, QR Code, TLC 39, MicroPDF, RSS-14, Aztec

Temperatura de operare 5°С — 40°С
Temperatura de păstrare -40°С — 60°С
Umeditatea în timpul operării 20% — 85% fără condensare
Dimensiuni, mm L х Î х A

269х324х495 (ZT410)

337х324х495 (ZT420)

Greutate 16,33 кг (ZT410)

18,14 кг (ZT420)

Opțiuni Cap de imprimare 300 dpi și 600 dpi (doar la ZT410), LPT, WiFi, separator de etichete, full-length internal, cuțit, spațiu pentru cuțit, ax de panglică de lichidare IN, RFID, tastatură KDU

 

Partajeaza