Zebra Technologies in Moldova

Zebra Technologies Corporation – unul dintre cei mai vestiti producatori de imprimante coduri de bare, imprimate pentru tiparirea cardurilor din plastic, etichete autoadezive si panglici pentru diverse aplicatii, dar si a software-ului pentru imprimantele de orice complexitate.

Compania produce o gama completa de nomenclatura pentru imprimante, incepind de la cele mai simple imprimante termince cu functionalitati reduse pina la imprimantele de volum mare cu o functionalitate diversa si dezvoltata, care pot tipari etichete, carduri plastice de tiraj mare. Zebra Technologies este un lider mondial in producerea si dezvoltarea solutiilor tehnologice, ce tin de tiparire pentru avansarea calitatii de lucru si a securitatii intreprinderii. Produsele de brand Zebra Technologies – sunt garantia fiabilitatii absolute.

Compania americana Zebra a fost fondata in anul 1969 sub denumirea ‘Data Specialties Incorporated, compania a schimbat activitatile sale de profil in anul 1982, si s-a redenumit ‘Zebra Technologies Corporation’ in 1986. Zebra Technologies — proprietara comaniei suedeze Swecoin. Producerea imprimantelor este concentrata in mare parte pentru Illinois si Camarillo. Compania Zebra a creat pentru clientii sai centre de distributie, deservire si suport in Europa, Asia, America de Sud si de Nord, precum si o retea extinsa de distribuitori.

Compania produce o gama foarte larga de produse si poate satisface absolut orice cerere. Principalele directii de productie:

1. Imprimante de calitate superioara – pentru o functionalitate optima folositi imprimante de model Zebra’s Xi™. Nici o imprimanta nu se poate compara dupa viteza, fiabilitate si performanta cu imprimantele XiIIIPlus™.
2. Imprimante pentru intreprinderi industriale si comerciale – imprimante Zebra pentru intreprinderile industriale si comerciale — de la institutii medicale pina la intreprinderi gigantice, oficii, magazine.
3. Imprimante de birou – imprimante la preturi mici, ce necesita un volum mic pentru instalare intr-o incapere cu spatiu redus. Pentru volume mici de lucru.
4. Imprimante mobile – imprimante faca cabluri si proiectate special pentru lucrari in retea, imprimantele mobile Zebra pot tipari oriunde si oricind.
5. Imprimante / Encoders RFID – permit codificarea si verificarea etichetelor si a graficei de imprimare, texte si coduri de bare. Produsele companiei Zebra facilitează integrarea tehnologiei RFID in procesul de livrare a produselor sau de gestionare a activelor.
6. Dispozitive de imprimare pentru OEM – dispozitivele de imprimare Zebra de seria PAX™ pentru OEM – permit producatorilor tiparirea automata inntr-un regim supraincarcat (non-stop, sapte zile pe saptamina).
7. Consumabile pentru imprimante – materiale consumabile de la Zebra ce corespund celor mai inalte standarde si sunt oferite intr-un asortiment de minimum 1000 de variante de etichete, benzi si panglici din materiale sintetice, dar si materiale cu destinatie speciala.

Partajeaza