Принтеры Printronix в Молдове

Compania Printronix este un lider in furnizarea imprimantelor multifunctionale de retea, care sunt folosite de diferite intreprinderi in toata lumea. Compania Printronix este un furnizor recunoscut a imprimantelor matriciale liniare si un inovator in domeniul imprimantelor laser pentru tiparire pe suprafetele ce nu sunt netede si a imprimantelor termice pentru imprimarea codurilor de bare. In plus, Printronix este recunoscuta ca lider mondial in dezvoltarea tehnologiilor avansate, inclusiv tiparirea etichetelor, cu identificatori de frecventa radio (RFID), coduri de bare standard si gestionarea imprimantelor de retea.

Angajatii companiei Printronix activeaza in SUA si alte 11 tari. In plus fata de birourile corporatiste in orasele Irvine, California, compania Printronix are oficii si in Europa, Singapur, China, India, Coreea si Australia. Tehnologiile Printronix sunt vindute sub propria marca comerciala de mai multi furnizori de sisteme informatice, dar de asemenea sunt cunoscute si sub denumirea de marca companiei Printronix de toti furnizorii de servicii si partenerii VAR.

Controlul proiectarii

Mai mult de 30 de ani, compania Printronix este un dezvoltator si furnizor de o varietate de tehnologii si solutii in domeniul industriei de imprimare pentru intreprinderi din intreaga lume. Toate produsele, furnizate de compania Printronix, sunt unele dintre cele mai cautate pe piata impimantelor liniare matriciale, cele mai calitative produse din industria imprimantelor de model UHF RFID sau in industria imprimantelor termice de inalta performanta pentru imprimarea etichetelor cu coduri de bare si a imprimantelor laser pentru tiparirea pe suprafetele ce nu sunt netede, care satisfac toate nevoile clientilor din toata lumea. Posibilitatile noastre extinse, experienta si pozitia de lider in diverse industrii ofera clientilor o varietate de solutii pentru industria imprimantelor. Aceste solutii au ajutat multe intreprinderi de a-si majora eficienta, de a economisi costurile, de a inbunatati produsele pentru cerintele clientilor din intreaga lume.

Peti achizitiona imprimante Printronix in internet magazinul  IDmag.md

 

Partajeaza