Datalogic ADC

Compania Datalogic ADC este lider de piata la nivel mondial in identificarea automata si de captare de datelor, furnizind solutii avansate bazate pe cititoare coduri de bare incorporate si portabile, terminale de colecatre a datelor.

Linia de produse Datalogic ADC includ modele de imprimante de birou pentru unitatile de numarare, cititoare portabile coduri de bare de uz general sicititoare portabile pentru producere, dar si terminale de colectare a datelor, inclusiv computere mobile compacte si TSD industriale pentru instalarea echipamentului de incarcare. Datalogic ADC dezvolta solutii pentru aplicatii in industrii precum domeniul sanatatii, afacerile hotelelor, industria divertismentului, producere, comercializarea cu amanuntul, sfera serviciilor, transportul si logistica. Industria comercializari cu amanuntul vor benefecia de solutii bazate pe tehnologia vizuala Datalogic ADC, instrumente de raportare, solutii pentru self-service si tehnologia lucrului cu clientii in sfera retail.

Oficiul central Datalogic ADC, compaie de grup Datalogic, din SUA. Compania are 120 de filiale in diverse tari ale lumii. Inormatie aditionala despre companie o puteti gasi accesind adresa web www.datalogic.com. Echipa companiei Datalogic – este lider pe piata in domeniul colectarii datelor si a industriei automatizate. Compania este un producator global de cititoare coduri de bare, computere mobile de colectare a datelor, senzori, sisteme de viziune si marcare cu laser. Datalogic ofera solutii inovatoare pentru diverse aplicatii in sfera comertului cu amanuntul, in sfera transportului si logisticei, in intreg sectorul industrial, dar si a sanatatii.

Datorita solutiilor, instalate intr-o treime de supermarketuri, aeropoporturi si centre de sortare postale din lume, Datalogic ocupa o pozitie unica de lider, oferind echipament, ce simplifica activitatea oamenilor. Iceind cu data 2001 Datalogic S.p.A. se enumara intr-un segment al birjei de valori italiene STAR sub denumirea DAL.MI.Oficiul central Datalogic S.p.A. se afla in orasul Lippo di Calderara di Reno (provincie din Bologna). Compania are circa 2.400 lucratori in 30 tari ale lumii.

In anul 2012 venitul echipei companiei Datalogic a enumerat circa 462,3 milioane de euro. Compania a ivestit circa 32 de milioane de euro pentru cercetarea si dezvoltarea dispozitivelor sale, compania are mai mult de 1000 de parteneri in toata lumea.

Partajeaza