Advantech

Compania Advantech a fost fondata in anul 1983. In prezent compania este un lider necontestat dintre companiile, ce se ocupa de productia de sisteme integrate si solutii de automatizari. Advantech nu doar ofera o gama larga de produse si software, dar si implementeaza un sistem integrat complet, dezvolta sisteme la necesitatea proiectelor individuale , dar si ofera sprijin logistic. Compania ofera solutii pentru o gama larga de aplicatii in diverse industrii economice. Advantech a fost si va fi un inovator in sfera dezvoltarii si crearii platformelor de calcul de inalta performanta. Ideologia companiei este realizarea capacitatilor practice si realizarea ideilor, solutiilor inteligente pentru mediul nostru high-tech.

Capacitatea de productie

In China si Taiwan sunt amplasate doua centre tehnologice majore ale companiei, care ofera producere rapida si economica a intregii game de produse. Pentru o gestionare mai efectiva a producerii, Advantech a segmentat producerea in mai multe sectoare. O asa fel de abordare, face procesul de producere si dezvoltare a productiei mai comoda si flexibila.

Deservire tehnica in intreaga lume

Advantech dispune 12 linii fierbinti de asistenta telefonica, dar si de centre de servicii in 71 de orase (in 21 tari). Echipa companiei o compune circa 5000 de specialisti calificati, capabili sa dea sfaturi detaliate, sau sa ofere ajutor de a alege echipamentul necesar si de a executa comanda. Reteaua de asistenta tehnica, ce include 4 centre clientela in Taiwan, China, Europa si SUA, ofera clientilor servicii de suport tehnic in intreaga lume.

On-line asistenta

Compania se mindreste cu nivelul sau de deservire, pe care o presteaza clientilor direct prin intermediul internetului. Pe site-ul oficial al companiei utilizatorii pot gasi:

Documantatie tehnica: manual de utilizare, pliante, actualizari pentru software si alte sisteme de utilitati;

3D-modele de dispozitive: cumparatorul poate vedea detailat orice model interesant de produs;

On-line ghidare: postari si video, ce cuprinde informatie utila;

On-line catalog de produse ce include caracteristicile tehnice;

Responsabilitate sociala

Ca o companie responsabila social, comppania Advatech este constienta de necesitatea de a proteja mediul. Campaniile «Verzi» actioneaza pentru salvarea resurselor de neinlocuit, pentru ce si se efectueaza reciclarea materiei prime si procesarea deseurilor.

Produsele Advantech sunt certificate in conformitate cu standardele si programele internationale:

  • Certificatul ISO 9001
  • Certificatul ISO 14001
  • Certificatul ISO 13485
  • Sistemul de management al calitatii si respectarea standardelor de mediu TL9000
  • Respectarea cu directiva RoHS
  • Respectarea cu directiva WEEE
  • Utilizator oficial al programei de parteneriat: Campaniile «verzi» de la SONY

Site-ul oficial Advantech: www.advantech.com

Partajeaza