Proiectul SMARTMANUFACTURING

Pina in present, intreprinderea din sfera de productie in Republica Moldova trece la o strategie  pentru gestionarea integrată a producției și a activităților conexe în cadrul unei singure societăți de administrare. Realizarea acestei strategii deschide noi orizonturi pentru îmbunătățirea competitivității, inclusiv cu producătorii străini.

Cautarea regulata a prespectivelor de reducere a costurilor, imbunatatirea calitatii si performantele produselor, simplificarea si optimizarea proceselor de achizitii si furnizare- are nevoie de procese tehnologice  moderne, automatizate ce vor sprijini dezvoltarea intreprinderilor.

Daca aveti nevoie de  informatie utila si fiabila privind automatizarea proceselor de producție, proiectul SMARTMANUFACTURING  va fi, fără îndoială, interesant pentru Dumneavoastra.

Proiectul SMARTMANUFACTURING a fost elaborat pentru intrteprinderi industriale ale Republicii Moldova si combina o serie de soluții și informații utile pentru specialisti din sfera de productie legate de procesele de management financiar, vinzări, logistică, achiziții de materiale și alte procese de activități de producție

In cadrul proiectului, specialistii in domeniile de productie vor gasi solutii eficiente pentru:

  • Managementul Producției
  • Reducerea timpului pentru executarea comenzilor
  • Managementul logisticii
  • Gestionarea activelor
  • Reducerea costurilor de tranzacție

Daca intilniti dificultati in alegerea unei sau altei solutii pentru intreprinderea dumneavoastra de productie, consultantii SMARTMANUFACTURING, va vor raspunde la oricare dintre întrebările dumneavoastră.

Pe acest site puteti gasi opinii ale expertilor în favoarea unor  sau altor procese de producție automatizate, publicarea pe sectoarele economiei cu procese automatizate puse în aplicare, ERP-soluții, MES -solutii, automatizare, echipamente, eficacitatea și siguranța procesului de producție.

Proiectul SMARTMANUFACTURING. MD – sursa informativa  și tot materialul prezentat este consultativ.

 

Editura «SMARTMANUFACTURING. MD »